Rod Sinclair
En skotte i Danmark...

Rod Sinclair har i mange år været et kendt ansigt i folkemusik-sammenhænge, ikke alene i Ribe, men over det ganske land.  Han er kendt både som særdeles kompetent fortolker af den skotske folkemusiktradition og som slagfærdig konferencier på f.eks Tønderfestivalen.

Rod i sit es....
Rod Sinclair

Rod Sinclair, skotske folkesange og fortællinger, tager ud blandt folk og siger de frygteligste ting, synger gamle sange fra Skotland og omegn, som han har gjort det i årevis.

Rod Sinclair spiller og synger med Sula, en skotsk/dansk folkemusiktrio, som blander skotske sange med nordiske melodier - de har været i familie med hinanden hele tiden - og synger danske sange på engelsk, så selv folk, der har glemt deres dansk, kan nyde dybden i de gode, danske viser. Se http://www.sulafolk.dk for flere oplysninger og prøver på musikken.

Rod er også med i
Flotsam, et boy band (med en enkelt undtagelse) som spiller hårdtslående og morsomme sange fra den vestlige halvkugle.

Hver januar turnerer The Bluebell Ceilidh Band med en aften til minde om Skotlands nationaldigter Robert Burns. Sange, mad, digte, drikke, musik og dans, og her er Rod også med, ikke mindst med den forrygende version af Burns´ Tam O´Shanter, med Mike Whellans på bodran.

.... og endelig spiller han med i
Paddy Doyles, Danmarks mest etablerede og bedst spillende skotsk/irske folk band. 40 års jubilæumsturné er under opsejling nu. Paddy Doyles kommer til en havn i nærheden af dig..... Se http://www.paddydoyles.dk

Rod Sinclair med Paddy Doyles
KONTAKT
Kontakt Rod Sinclair på telefon +45 75 42 21 50 / 25 72 21 50   sinclairod@gmail.com